Politie onderzoekt mogelijk schietincident

donderdag 26 oktober 2017

Nijmegen - De politie in Nijmegen doet onderzoek naar een mogelijk schietincident dat zich woensdagmiddag zou hebben voorgedaan op de Nieuwe Ubbergseweg. Voor zover bekend is er niemand gewond.

Het onderzoek baseert zich op meldingen van getuigen die woensdagmiddag tussen 14.30 en 15.15 uur enkele knallen hadden gehoord. Ook was gezien dat er kennelijk een ruzie plaatsvond tussen twee automobilisten. Daarbij zou een van de inzittenden iets in handen hebben gehad wat op een wapen leek. Bij de komst van de politie was er echter niets meer te zien. Ook de bewuste automobilisten werden niet meer aangetroffen. De politie hoopt nu aan de hand van camerabeelden in de omgeving te achterhalen wat er is gebeurd. Daarnaast roept de politie getuigen op die meer weten over het mogelijke schietincident. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier hier op de website. Liever anoniem reageren? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem.

(2017494710) ^PK

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nijmegen | 112 alarmeringen Nijmegen | Goedkoop Tanken in Nijmegen | Supermarkten in Nijmegen | Weerbericht Nijmegen