Nijmegen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Politie pakt overvallers

overval / beroving

In de nacht van zondag op maandag zijn drie mannen in de leeftijden van 16,19 en 25 jaar, allen afkomstig uit Nijmegen, aangehouden in het centrum van de stad. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een overval op een pizzeria aan de Groenestraat eerder die avond.
Omstreeks 23.10 uur kreeg de meldkamer een melding dat een pizzeria aan de Groenestraat was overvallen. Agenten waren snel ter plaatse. Er was niemand gewond geraakt maar er was wel een aanzienlijk geldbedrag meegenomen. Ter plaatse werd al snel duidelijk dat de daders met een auto waren. Het type auto en een deel van het kenteken waren bekend. Dit signalement werd aan alle surveillancewagens doorgegeven zodat naar de verdachten kon worden uitgekeken. Een klein uur na de overval werd de bewuste auto door agenten in het centrum van Nijmegen aangetroffen. Zowel de auto als de verdachten voldeden aan het signalement. De verdachten werden aangehouden en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek. (14)

Soortgelijke berichten

Politiehond pakt inbreker
Tilburg

Politiehond pakt woninginbreker
Almere

Fietsendief pakt lokfiets
Tilburg

Politie pakt aanrander op
Breda

Politie pakt drugshandelaren op
Assen

Voetbalteam pakt GSM-dief
Malden

Politiehond pakt twee inbrekers
Huizen

Politie pakt gewelddadige afperser op
Stadskanaal

Politie pakt drie inbrekers op
Tilburg

Politie pakt verdachte na tasjesroof
Tilburg

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio