Nijmegen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Chinees afhaalcentrum overvallen

overval / beroving

Nijmegen - Zaterdagavond omstreeks 20.20 uur heeft een onbekende man onder bedreiging van een mes een afhaalcentrum aan de Molenweg in Nijmegen overvallen. Hij wilde geld zien maar ging er uiteindelijk zonder buit er vandoor. Kort na de melding werd Burgernet ingezet. Dit heeft nog niet geleid tot de aanhouding van een verdachte.

Toen de overvaller het afhaalcentrum binnen ging waren er geen klanten aanwezig. Alleen een medewerkster stond achter de balie. De overvaller dreigde haar met een mes en vroeg om geld. Zij begon te gillen en rende de keuken in. Twee medewerkers vanuit de keuken renden achter de overvaller aan die op de vlucht was geslagen. Helaas hebben zij de dader niet meer kunnen achterhalen. De politie heeft de zaak in onderzoek en sprak al met diverse personen. Volgens een getuige zou hij zijn gevlucht op een bromscooter. De overvaller droeg donkere kleding en een doodshoofdmasker.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2018064004 (fdv)

Soortgelijke berichten

Politie zoekt getuigen van overval Chinees restaurant
Dordrecht

Politie zoekt getuigen van overval op Chinees restaurant Rotterdam
Rotterdam

Woningoverval Honddijkstraat; getuigen gezocht
Rotterdam

Politie zoekt vrouwelijke overvaller cafetaria
Halsteren

Rotterdamse supermarkt overvallen
Rotterdam

Verdachte overval gevonden dankzij DNA-hit
Leerdam

Man aangehouden voor overvallen Putten
Putten

Succesvolle aanpak overvallen voortgezet: nadruk ligt nu op preventie
Almere

Overvallen in Opsporing Verzocht
Arnhem

Overval op hotel
Vlodrop

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio