Nijmegen | straatinfo

moord-doodslag politie meldingen

Dode man Lankforst aanleiding grootschalig onderzoek

moord / doodslag

Dinsdagavond heeft de politie besloten een grootschalig onderzoek te starten naar aanleiding van de dode man die maandag in een woning werd aangetroffen. Doorzoekingen in de woning dinsdagmiddag gaven aanleiding om op te schalen naar een grootschalig onderzoek.
De omstandigheden waaronder rechercheurs het 37-jarige slachtoffer aantroffen waren reden om een 32-jarige medebewoner aan te houden op verdenking van betrokkenheid bij zijn dood en gaven tevens voldoende aanleiding om een grootschalig onderzoek te starten. De verdenking van betrokkenheid is ook aanleiding om de 32-jarige man donderdag 25 juni voor te geleiden bij de rechter-commissaris. Sectie Maandag is er sectie verricht op het lichaam van de 37-jarige man. Het lichaam van de 37-jarige man wordt nu vrijgegeven. Uit sectie is gebleken dat de man door verstikking om het leven is gekomen. Onderzoek Het grootschalig onderzoek is woensdagochtend met een team van 15 rechercheurs van start gegaan. Deze rechercheurs richten zich nu op het horen van betrokkenen, een aanvullend buurtonderzoek en het sporenonderzoek. (13)

Soortgelijke berichten

Verdachte Lankforst in bewaring
Nijmegen

Verdachte zaak Lankforst in gevangenhouding
Nijmegen

Dode man aangetroffen in woning Goes
Goes

Dode man aangetroffen in woning Rotterdam
Rotterdam

Onderzoek naar dode man Halsteren in volle gang
Halsteren

Politie treft dode man aan in bovenwoning Ulvenhout
Ulvenhout

Dode vrouw aangetroffen in woning: politie gaat uit van misdrijf
Zutphen

Dode aangetroffen bij woning
Apeldoorn

Lichaam dode vrouw aangetroffen
Maarsbergen

Onderzoek dode vrouw
Opijnen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio