Yin Yoga & High tea | Open

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Yin Yoga  High tea | Open

Lente Yin Yogales door Suzanne de Bruin

Bij deze letterlijke ‘Slow’ variant van Yoga, draait het om pure ontspanning, tijd en aandacht voor jezelf. We gebruiken de houdingen om in het lichaam te komen in plaats van dat we het lichaam gebruiken om in de houding te komen. Doordat we de houdingen langere tijd aanhouden, werken we in op ons bindweefsel in plaats van op de spieren, zo houden we ook dit deel van ons lijf gezond.

In deze Lente Yin Yogales staan we stil bij het feit dat we een nieuwe periode van licht en vreugde ingaan. We gaan onszelf wakker maken uit de winterslaap, van ons af laten glijden wat we niet meer nodig hebben in dit nieuwe seizoen en onszelf vullen met frisse energie. Net zoals we ons huis een schoonmaakbeurt geven in de lente, doen we dat ook met ons lichaam! Dit doen we door middel van meditaties, openende en versterkende houdingen en aandacht voor onze ademhaling. De houdingen zijn toegankelijk voor ieder uniek lichaam!

Lijkt me leuk! Wat moet ik nog meer weten?

Trek vooral kleding aan waarin je goed kunt bewegen en waar jij je prettig in voelt. De volgende spullen zijn handig om mee te nemen:

-Vest en warme sokken om jezelf goed warm te houden.

-Kleden en kussens (evt. yogablokken) zodat we de houding zo aangenaam mogelijk kunnen maken voor jouw unieke lijf.

-Je eigen yoga mat

Mocht je last hebben van blessures of andere fysieke klachten (denk aan rug- en knieklachten, een hoge/lage bloeddruk, diabetes etc), zwanger zijn, écht niet zelf aan een yogamat kunnen komen of andere vragen hebben, stuur dan gerust een mailtje naar het volgende mailadres:

yinyoga.suzanne@gmail.com

bron: https://www.facebook.com/events/121766988363531/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Nijmegen | 112 alarmeringen Nijmegen | Goedkoop Tanken in Nijmegen | Supermarkten in Nijmegen | Weerbericht Nijmegen